Hapankorppu ja
miten se syntyi


Valmistus alkoi vuonna 1991 vahingosta. Ruisleipä jäi pistelemättä ja paistossa siitä tuli ”lokokuorinen” eli ”leipuri meni kuoren alle”.

Perheeni mielestä kuoresta tuli erittäin makoisaa ja niin rohkenin laittaa sitä vähitellen myyntiin. Taikinan juuren historia häviää viime vuosisadan alkuun, synnyinmaakuntani Etelä-Pohjanmaan historiaan.

Lähiruokaa parhaimmillaan

Korput valmistetaan oman tilan puhtaista rukiista ilman lisäaineita. Paistan leivät kiviarinalla tavallisessa, puulla lämpiävässä leivinuunissa. Hiivaa ei käytetä.

Arvoisat hapankorpun ystävät - entiset, nykyiset ja tulevat!
Kotisivumme tulevat lähiaikoina muuttumaan, mahdollisesti myös osoite
palvelutarjoajan vaihtumisen myötä.
LUPAUS: Lupaan päivittää kotisivujani ahkerammin. Anteeksi teille, joiden kommentteihin ja kyselyihin en ole vastannut!

Tarkkailkaa korppupakkausten tuoteselosteita!

Nyt on korppuja myynnissä myös Loimaalla, Maatalousmuseo Sarassa!